Sådan stopper du gameplay-optagelse på PS4 (Svar + måde at slå PS4-spiloptagelse fra)
Indholdsfortegnelse
Du ved det måske ikke, men din PlayStation 4 optager konstant dit gameplay, mens den automatisk gemmer de sidste 15 minutter af videoen . Desværre gør den konstante optagelse din konsol langsommere og fører til irriterende notifikationer om blokerede scener. Så hvordan stopper man gameplay-optagelse på PS4?
For at stoppe optagelse af gameplay på PS4-konsoller skal du gå til menuen Indstillinger , vælge Deling og udsendelser og derefter slå indstillingen Aktiver HDCP fra. Dette vil deaktivere alle gameplay-optagelsesfunktioner.
Alternativt kan du reducere din PlayStations optagetid fra standardværdien på 15 minutter til 30 sekunder. For at ændre intervallet til 30 sekunder skal du trykke på Deling og udsendelsesindstillinger , vælge Længde på videoklip og ændre indstillingen fra 15 minutter til 30 sekunder. Din PlayStation gemmer nu kun de sidste 30 sekunder af spilletid, hvilket forbedrer din konsols ydeevne og reducerer slitage på din harddisk.
Hvordan slår du gameplay-optagelse fra på PS4?
For at slå gameplay-optagelse fra på PS4-konsoller skal du gå til menuen Indstillinger , vælge Deling og udsendelser og derefter slå indstillingen Aktiver HDCP fra. Dette vil slå gameplay-optagelsesfunktionerne fra på din PS4.
Alternativt kan du ændre optagetiden på din PlayStation-konsol fra standard 15 minutter til kun 30 sekunder. Ved at forkorte optagetiden til 30 sekunder, vil du være i stand til at forbedre ydeevnen af din konsol og mindske mængden af slid på harddisken. En 30-sekunders optagetid garanterer, at din PS4 gemmer videoen i Random Access Memory (RAM) i stedet for på harddisken.
For at ændre optagetiden til 30 sekunder skal du gå ind i Indstillinger for deling og udsendelse , vælge Længde på videoklip og reducere optagetiden fra 15 minutter til 30 sekunder.
Hvorfor optager min PS4 automatisk?
Hvis din PS4 optager automatisk, er det sandsynligvis fordi du har aktiveret din PlayStations Share-funktion. Når funktionen Del er aktiveret, gemmer din PS4 automatisk de sidste 15 minutters spil, så du kan dele optagelser og skærmbilleder. Du kan tilpasse, hvor meget af dit gameplay, der optages, eller deaktivere denne funktion i din Del-menu.
Hvordan ændrer jeg mine PS4 gameplay-optagelsesindstillinger?
For at ændre dine PS4-indstillinger for optagelse af spil skal du åbne menuen Indstillinger , vælge Deling og udsendelser og gå til fanen Indstillinger for videoklip . Derfra kan du justere længden af dine optagelser, indstillinger for lydoptagelse og mere. Du kan også få adgang til indstillingerne for knappen Del for at administrere, hvilke knapper du bruger til at starte og stoppe optagelser.
Sådan sletter du gampleplay-optagelse på PS4
Følg disse trin for at slette gameplay-optagelser på en PS4:
- Gå til Capture Gallery: Fra PS4-startskærmen skal du navigere til "Capture Gallery". Du kan finde det i dit bibliotek, hvis det ikke er direkte synligt på startskærmen.
- Vælg spillet: Vælg det spil, hvis optagelser du vil slette. Dette vil vise alle videoklip og skærmbilleder for det pågældende spil.
- Vælg videoklip: Fremhæv den specifikke gameplay-optagelse, du ønsker at slette.
- Åbn menuen Indstillinger: Tryk på knappen "Indstillinger" på din controller for at få en menu frem.
- Slette: Vælg "Slet" fra menuindstillingerne. Du har mulighed for at vælge flere filer, hvis du vil slette mere end én optagelse på én gang.
- Bekræft sletning: Bekræft, at du vil slette den eller de valgte filer.
Ved at følge disse trin kan du nemt administrere og slette dine spiloptagelser på din PS4.
Hvad betyder meddelelse om pauseret spiloptagelse på PlayStation 4-konsoller?
Meddelelsen "gameplay-optagelse sat på pause, fordi du gik ind i blokeret scene" vises på din PlayStation 4-konsol, når du forsøger at optage en scene, der er blevet blokeret til optagelse af spiludvikleren. Dette sker, når scenen indeholder spoilere eller indhold, som udvikleren ikke ønsker at blive optaget og delt. Heldigvis tilbyder vi en måde at deaktivere gameplay-optagelse af pauserede notifikationer i afsnittet nedenfor.
Hvordan stopper jeg gameplay med at optage blokerede meddelelser?
Følg nedenstående trin for at stoppe de irriterende "spiloptagelse blokeret"-meddelelser.
- Hit the Del .
- Type Del indstillinger
- Type Indstillinger for videoklip
- Fravælg Angiv blokerede scener til videooptagelse for at stoppe underretningerne
Sådan deaktiverer du knappen Del på PS4
Sådan deaktiverer du deleknappen på en PS4:
- Gå til Indstillinger fanen på startskærmen.
- Vælg Dele- og udsendelsesindstillinger valgmulighed.
- Vælg den Del knap kontroltype for at deaktivere knappen Del på controlleren.
Sådan slår du gameplay-optagelse til på PS4
Vi har talt meget om, hvordan du slår gameplay-optagelse fra på din PS4, men hvordan slår du PS4-optagelse til for at fange gameplay og skærmbilleder? Følg disse trin for at aktivere gameplay-optagelse på din PlayStation:
- Tryk på din controllers Del knap to gange for at starte optagelsen.
- Når du er færdig med at optage, skal du trykke på Del knap to gange for at stoppe optagelsen.
- For at gemme din video skal du trykke på Del knappen igen og vælg Gem videoklip.
Hvad er et capture-kort til PS4?
Et optagekort til PS4 er en enhed, der giver brugerne mulighed for at optage, streame og dele gameplay-optagelser fra deres PlayStation-konsol. Optagekortets skærmoptager tilsluttes konsollen via HDMI. Optagede optagelser kan gemmes på en ekstern lagerenhed eller streames direkte til tjenester som Twitch eller YouTube.
Sådan stopper du gameplay-optagelse på PS5
Følg disse trin for at stoppe optagelse af gameplay på en PS5 :
- Få adgang til kontrolcenteret: Mens du er i et spil, skal du trykke på PlayStation-knappen på din DualSense-controller for at åbne kontrolcenteret nederst på skærmen.
- Naviger til Mediekontrollerne: Se efter "Medie"-ikonet, der ligner en firkant med en trekant indeni, og vælg det for at få adgang til mediekontroller.
- Vælg Stop optagelse: Hvis en optagelse er i gang, vil du se en mulighed for at "Stop optagelse". Vælg denne mulighed for at stoppe med at fange dit gameplay.
Konklusion
Afslutningsvis kan du stoppe gameplay-optagelsen på din PS4 ved at fjerne markeringen af "Aktiver HDCP". Alternativt kan du forkorte optageintervallet fra 15 minutter til 30 sekunder.