Gaduh patarosan? Kami gaduh jawaban.

Kami ngawangun situs ieu pikeun hiji tujuan: pikeun ngajawab patanyaan anjeun.

Kalkulator & Parobih

Jelajah kalkulator interaktif anu gampang kami gunakeun sareng konverter.

waleran

Gaduh patarosan? Kami gaduh jawaban. Milarian aranjeunna didieu.

Jawaban Hadé, Periode.

Kami ngamimitian TipWho saatos ngembang frustasi milarian jawaban pikeun patarosan saderhana. Kami milarian patarosan anu teu acan diwaler kanggo masihan anjeun waleran.

Patarosan anjeun ngajawab, sadunya.

Hoyong ngahubungi?

Gaduh patarosan? Hayu urang terang.

Diajar deui

Asalna 'patarosan'

Naon sababna 'patarosan' dina basa Inggris? Éta asalna tina kecap pagawéan Latin 'quaerere' hartosna milarian, mariksa atanapi nalungtik, sareng kecap Anglo-Perancis 'questium', hartosna ragu atanapi diinterogasi.

Asal 'jawaban'

Naon asal tina 'jawaban' dina basa Inggris? Mangrupikeun gabungan tina dua kecap: kecap Inggris Kuno 'andswaru' anu hartosna ngaréspon atanapi ngawalon patarosan.